Over ons

Over mij

Een sprong in het diepe.

Na ruim 39 jaar werkzaam geweest te zijn in commerciële functies in de financiële dienstverlening werd het hoog tijd voor een switch in mijn leven. Omdat een loondienstverband geen optie meer voor mij was, besloot ik zelfstandig ondernemer te worden. Een spannende maar leuke en uitdagende sprong in het diepe.

Omdat wijn al geruime tijd mijn aandacht en interesse had besloot ik om eerst maar eens meer kennis op het gebied van wijnen en de wijnwereld op te doen, door onder andere de SDEN wijncursussen te volgen. Dit leidde ertoe dat ik eind 2015 het diploma Wijnbrevet behaald heb.
Dankzij de hulp van en samenwerking met De Wijnzaak in Hoofddorp heb ik zoveel ervaring opgedaan dat ik in 2019 besloten heb mijn eigen bedrijf AdeVino te starten.

Over AdeVino

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.

De kracht van AdeVino is het persoonlijke advies.
Mijn motto luidt: het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Ieder individu heeft een eigen smaak, maar veel mensen hebben moeite om hun eigen voorkeuren te herkennen. Dat is jammer, want wijn is zoveel meer dan alleen een mooi etiket.

AdeVino probeert haar klanten een nieuwe en betere beleving van wijn te bezorgen. Dat kan door middel van een wijnbeleving en/of cursus of simpelweg door de overheerlijke wijnen die AdeVino verkoopt, want bij AdeVino kun je ook terecht voor een groot assortiment van de lekkerste wijnen.

Wijnbelevingen

AdeVino’s Wijnbeleving bezorgt je een onvergetelijk gezellige avond, samen met familie, vrienden en/of relaties, bij jou thuis of op je bedrijf.

Wijnproeverijen

Tijdens deze proeverijen worden 7 verschillende wijnen in circa 1 ½ uur tijd geproefd. Bij iedere wijn wordt een korte uitleg gegeven en is er gelegenheid om de wijnen te bestellen.

Cursus

Tijdens deze cursus maak je onder andere kennis met de geschiedenis van de wijn, leer je hoe wijn gemaakt wordt, de druivenrassen herkennen, het lezen van een etiket en nog meer basisinformatie over wijn.